Tiedätkö, miten Omatori on saanut nimensä?

Omatorin toimijoista koottu työryhmä järjestivät avoimen nimikilpailun kevällä 2018. Ehdotuksia tuli yli 100. Suosituin nimiehdotus (5kpl) keskukselle oli ”Monitori”. Tori-lopusta pidettiin, joten työryhmä jatkojalosti nimen Omatoriksi. Oma-alku tarkoittaa Osallisuutta, Monitoimijuutta ja Arjen tukea. Nimen loppu ”tori” kuvaa palvelujen kattavuutta ja keskeistä sijaintia.

Lisäksi kilpailuun jätetyistä nimiehdotuksista valittiin kokoushuoneiden nimiksi Serveri, Laturi ja Mentori.

24.10 palkittiin nimikilpailussa voittaneet
Monitori-nimiehdotuksen jättäneiden kesken arvottiin yksi palkinto, jonka voitti Anne Kovanen. Lisäksi palkittiin Laturi-nimen keksijä Pentti Kuhanen ja Serveri-nimeä ehdottanut Marja Himanen-Suontakanen. Mentori-nimen keksijälle palkinto toimitetaan erikseen.

Voittajat palkittiin Omatorilla mukana olevien yritysten lahjakorteilla. Kiitos Mikkelin Kuntopalvelu Oy, Geriwell Oy, Vetrea Mikkelin Hoivapalvelut Pelakuu ja Kyyhkylä Oy.