Hoitajan aamuvastaanotossa muutoksia

Omatorilla Essoten tarjoama hoitajan aamuvastaanotto muuttaa nimeään Ikäneuvolaksi. Ikäneuvola on jatkossakin auki yli 65-vuotiaille ilman ajanvarausta maanantaista perjantaihin klo 8-10. Ikäneuvolan terveydenhoitajalta saat ohjausta ja neuvontaan terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Ohjaus ja neuvonta ja maksutonta.

Hoitaja voi edelleen tehtä pieniä hoidollisia toimenpiteitä kuten ompeleiden ja hakasten poistoa, injektioiden pistämistä, pieniä haavahoitoja ja korvahuuhteluja. Toimenpiteistä peritään jatkossa Essoten hoitajapalvelujen mukainen asiakasmaksu 11,40 euroa / käynti 18.3.2019 lähtien. Maksu peritään kolmelta (3) ensimmäiseltä käyntikerralta kalenterivuoden aikana (kerryttää maksukattoa). Veteraanitunnuksen omaaville toimenpiteet ovat maksuttomia.