Omaishoitajaviikko-Omaishoitajien minimessut Omatorilla ti 22.11 klo 10:00-14:00

Omaishoitajien minimessut ja vohvelikahvila Omatorilla ti 22.11 klo 10:00-14:00. Tarjolla omaishoitajille tietoa, palvelua ja ohjelmaa. Tule nauttimaan herkulliset vohvelit messukahviostamme! Tuotto käytetään omaishoitajien virkistystoimintaan. Järjestäjinä mm. MSOL, ESSOTE, BUFFO-asuste, SKICK-moottoroitu pyöräkelkka, Näköpiste Polar-print, Mikkelin kuulo ry, Viola/Miesten asema…

Ke 23.11 Omaishoitajien kirkkopäivän hartaus klo 12:00 Mikkelin tuomiokirkossa, minkä jälkeen yhteinen ruokailu ja ohjelmaa seurakuntakeskuksen yläsalissa (Savilahdenkatu 20. 3krs.)

Avoin perheilta Mikkelin Pääkirjastolla (Raatihuoneenkatu 6) klo 17:00-19:00.

Teemana terveyttä, turvallisuutta ja hyvinvointia perheille- Perheillassa paljon lapsille suunnattua tekemistä eri toimijoiden pisteillä. Tule saamaan iloa ja väriä arjen sirkukseen. Toimintaa ja tekemistä koko perheelle: ongintaa, pelejä, leikkejä, satuja, elintapaneuvontaa ja paljon muuta mukavaa.

Lauantaina 26.11 Yhdistysten lauantai Mikkelissä Stellan tähtitorilla klo 10:00-16:00. Mikkelin seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry:n pisteellä selkähierontaa palloilla ja tietoa yhdistyksen toiminnasta ja ryhmistä. Paikalla myös vertaisomaishoitaja, jonka kanssa voi tulla juttelemaan omaishoitajuudesta.